Merken

DermaPrime

Al sinds 1984 biedt DermaPrime een complete huidverzorgingslijn aan voor de professionele schoonheidsspecialist. Meer dan 10.000 schoonheidsspecialistes over de hele wereld werken met volle tevredenheid met DermaPrime.

Voor ieder huidtype, voor ieder huidprobleem heeft DermaPrime de juiste producten waarmee snel en veilig een optimaal resultaat wordt behaald.

beMineral®

beMineral® is een zuivere minerale make-up lijn gemaakt voor de vrouw van morgen. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen uv-straling. En dat alles zonder dat u voelt dat u make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt eb foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral® producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

bemineral

Inspira:cosmetics

Inspira:cosmetics is de producent van eigentijdse gezichtsbehandelingen waarbij de nieuwste technieken worden toegepast. De behandelproducten worden gebruikt in concepten die huidverzorgend of huidverbeterend werken. Eén van de concepten van Inspira:cosmetics is Skin Accents een serie behandelingen met een grote variëteit en directe resultaten. Een ander concept van Inspira:cosmetics is Inspira:med, een behandelmethode waarbij fruitzuren de basis vormen. Inspira:cosmetics bestaat meer dan 30 jaar en heeft als uitgangspunt het maximale effect te bereiken, met het maximum aan natuurlijke ingrediënten.

inspira-med


Provided by water damage columbus