Merken

CLEPHAR
CLEPHAR  is een merkt dat doet wat het beloofd, een merk dat staat voor resultaat! Oftewel CLEPHAR is HUIDVERBETERING!

Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit en met de beste ingrediënten & transportsystemen. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat!
Daarnaast geloven we dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens welness gevoel. Iedere Clephar behandeling komt tot leven door een samenspel van deze 2 factoren. En dit laat je huid stralen als nooit te voren!

Alle innovatieve werkstoffen uit de pyto & biotechnologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.

CLEPHAR is 100% vrij van:

– Minerale Oliën

– Parabenen

– Propyleen Glycol

– Imidazolidyn Ureum

– Formaldehyde derivaten (DMDM Hydantion, Bronopol, e.d.)

– Genetisch gemanipuleerde organismen

– Ftalaten

– Dierlijke werkstoffen

– Gluten

– Irriterende parfums

DermaPrime

Al sinds 1984 biedt DermaPrime een complete huidverzorgingslijn aan voor de professionele schoonheidsspecialist. Meer dan 10.000 schoonheidsspecialistes over de hele wereld werken met volle tevredenheid met DermaPrime.

Voor ieder huidtype, voor ieder huidprobleem heeft DermaPrime de juiste producten waarmee snel en veilig een optimaal resultaat wordt behaald.

beMineral®

beMineral® is een zuivere minerale make-up lijn gemaakt voor de vrouw van morgen. Voor de ontwikkeling lag de lat hoog. De make-up moest natuurlijk zijn, een jeugdige uitstraling geven, een perfecte camouflage bieden, waterafstotend zijn en beschermen tegen uv-straling. En dat alles zonder dat u voelt dat u make-up op hebt. Het schijnbaar onmogelijke is gelukt eb foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Hierdoor zijn de beMineral® producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.


bemineral


Provided by water damage columbus