Bindweefselmassage

De cosmetische bindweefselmassage heeft als doel de huidstructuur te verbeteren. Het is een huidverbeterende massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien.
Voor een optimaal resultaat wordt de massage in kuurverband gegeven.

Wat doet cosmetische bindweefselmassage met uw huid?

De cosmetische bindweefselmassage kent verschillende technieken om de verschillende vezels in de huid te stimuleren.
Door het prikkelen van deze vezels herstructureert het lichaam de aanwezige vezels en worden nieuwe elastine vezels aangemaakt.
Door deze celvernieuwing en mede door het feit dat de huid de werkstoffen uit crèmes en serums beter kan opnemen, krijgt de huid  een jonger aanzien.

Bindweefselmassage 30 min. € 35,00
Bindweefselmassage kuur 10 x € 310,00

Wat u tijdens de behandeling kunt verwachten en de te verwachten effecten na de behandeling vertel ik u graag tijdens het eerste gratis en vrijblijvende intake gesprek.

Algemeen:

Er zijn meerdere behandelingen nodig om de doelstelling te verwezelijken. Daarom geef ik de behandeling in mijn praktijk altijd in kuurverband. Afhankelijk van de doelstelling en de behandelindicatie stem ik samen met u de behandelfrequentie vast waardoor er een voor u afgestemde behandeld plan volgt. Indien na 5 behandelingen nog geen enkel resultaat zichtbaar is al de behandeling worden gestaakt.


Provided by water damage columbus