Behandelingen

Huidverzorging en huidverbetering

De hier onder beschreven behandelingen kunnen ook gecombineerd worden.
Alles gaat in overleg met u en wordt aangepast op uw huidtype.

-Heel goed basis

Een gezichtsbehandeling bestaat uit:
Reinigen, epileren, peeling,warme kompressen, gezicht-, hals-, nek en schoudermassage, masker en vervolgens een dag of nachtcrème en eventueel een lichte make-up.
€ 54,00

-Heel intensief

Een prachtige behandeling voor de ouder wordende huid. Tijdens deze
behandeling wordt gebruik gemaakt van luxe maskers, ampullen en serums aangepast op het huidtype. Ook de vitamine C behandeling valt hieronder.
€ 65.00

-Gold de luxe behandeling

Een prachtige behandeling voor de ouder wordende huid. Naast bovenstaande Basis Plus behandeling wordt in deze behandeling gebruik gemaakt van de DermaPrime producten van de lijn, Beauty Without Surgery en de Ligne Advance. Ook wordt gebruik gemaakt van ampullen en serums aangepast aan het huidtype.
€ 69.50

-Aqua Extreme behandeling

Een basis behandeling met een optimale hydratatie die zorgt voor een jonge gladde en vitale huid. Incl. ampul en een Total Hydration serum.
€ 62.50

-Heel zuiver

Dit is een reinigende behandeling en bestaat uit een intensieve reiniging van de huid door middel van een scrub-, een fruitzuurpeeling of een enzymatische peeling. Daarna verwijderen we de huid onzuiverheden. Het masker aangepast op het huidtype wordt opgebracht en we sluiten de behandeling af met een crème. Duur van de behandeling 60 min.
€ 41.50

-Heel compact

Korte behandeling die bestaat uit een reiniging een peeling een masker en een ampul. We sluiten af met een op het huidtype aangepaste crème.
Duur van de behandeling 45 min.
€ 38.75

-Heel fruitig

Een gezichtsbehandeling waarin gebruik wordt gemaakt van fruitzuren van 20%, 40% of zelfs 60%.
€ 61.50

 

Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen voor vragen of afspraken.


Provided by water damage columbus