Behandelingen

Huidverzorging en huidverbetering

De hier onder beschreven behandelingen kunnen ook gecombineerd worden.
Alles gaat in overleg met u en wordt aangepast op uw huidtype.

-Basisbehandeling

Een gezichtsbehandeling bestaat uit:
Reinigen, epileren, peeling,warme kompressen, gezicht-, hals-, nek en schoudermassage, masker en vervolgens een dag of nachtcrème en eventueel een lichte make-up.
€ 52.50

-Basis Plus behandeling

Dit is een basisbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een intensief cellulose-, alginaat-, peel off-, of shaker masker aangepast op het huidtype.
€ 62.50

-Gold de luxe behandeling

Een prachtige behandeling voor de ouder wordende huid. Naast bovenstaande Basis Plus behandeling wordt in deze behandeling gebruik gemaakt van de DermaPrime producten van de lijn, Beauty Without Surgery en de Ligne Advance. Ook wordt gebruik gemaakt van ampullen en serums aangepast aan het huidtype.
€ 69.50

-Aqua Extreme behandeling

Een basis behandeling met een optimale hydratatie die zorgt voor een jonge gladde en vitale huid. Incl. ampul en een Total Hydration serum.
€ 62.50

-Quick behandeling voor de onzuivere huid

Dit is een reinigende behandeling en bestaat uit een intensieve reiniging van de huid door middel van een scrub-, een fruitzuurpeeling of een enzymatische peeling. Daarna verwijderen we de huid onzuiverheden. Het masker aangepast op het huidtype wordt opgebracht en we sluiten de behandeling af met een crème. Duur van de behandeling 60 min.
€ 40.00

-Flash behandeling

Korte behandeling die bestaat uit een reiniging een peeling een masker en een ampul. We sluiten af met een op het huidtype aangepaste crème.
Duur van de behandeling 45 min.
€ 37.50

-Inspira med fruitzuurbehandeling

Een gezichtsbehandeling waarin gewerkt wordt met fruitzuren van 20%, 40% of zelfs 60%.
Een behandeling met zeer mooie resultaten. Zeer geschikt voor alle huidtypen.
€ 59.50

– Inspira behandeling

Basisbehandeling met daar aan toegevoegd een enzymatische peeling, een ampul aangepast op het huidtype en een alginaat masker.
€ 65.00

Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen voor vragen of afspraken.


Provided by water damage columbus